Als uw dierbare overlijdt in een ziekenhuis, benadert de verpleging de schouwarts. Ook regelen zij dat een overledene naar het mortuarium van een ziekenhuis wordt gebracht.

 

Als uw dierbare thuis overlijdt, waarschuw dan direct een huisarts of zijn waarnemer. U kunt daarna contact opnemen met Uitvaartcentrum Zuid, tel. 020 646 0606.

 

Wij staan altijd voor u klaar.

Wat doet u bij overlijden?

1

Op het moment dat u ons belt, kunt u aangeven of u de overledene thuis wilt laten opbaren of in een uitvaartcentrum. Als u nog geen keuze kunt of wilt maken, dan kunnen wij voor (tijdelijke) koeling op bed zorgen. Zo kunnen we in alle rust uw wensen bespreken. U kunt als u dat wilt, zowel thuis als in ons uitvaartcentrum bij de verzorging aanwezig zijn.

 

Wij zijn er in alle rust voor u.

Opbaren

3

Nadat een arts bij u thuis is geweest, zullen wij de zorg voor uw dierbare op ons nemen. U geeft aan op welk tijdstip wij het beste bij u langs kunnen komen. Of misschien komt u liever naar ons toe. In overleg met u bespreken en regelen wij alles.

 

Uw zorg is onze zorg.

Onze zorg

2

Onze uitvaartverzorger zal u in elk geval vragen naar:

  • Trouwboekje en/of ID-bewijs van de overledene (voor zover aanwezig)
  • ID-bewijs van de opdrachtgever voor de uitvaart
  • Adressenlijst voor het verzenden van rouwkaarten
  • Kleding voor de overledene
  • Polissen van de uitvaartverzekering

 

Als er geen ID-bewijs is, dan vernemen wij graag het Burger Service Nummer (BSN) van de overledene en opdrachtgever. Het BSN vindt u ook op een zorgpas, rijbewijs, ziekenhuiskaart of een papier van de belasting.

 

Wij nemen u graag alles uit handen.

Waar wij naar vragen

4

Overlijden melden

020 646 06 06

Dag en nacht bereikbaar